Focus Advertising
Gullegemsestraat 44
8501 Kortrijk (Heule)
+32 56 36 50 50
info@focus-advertising.be
Map

Op zoek naar een nieuwe job?
We zijn steeds op zoek naar enthousiaste
medewerkers. Geef ons een seintje op
jobs@focus-advertising.be

These booths are made for talking

Standenbouwer Creaplan in 't nieuw

Je producten samenvatten in een opvallende beursstand? Of meteen de juiste toon zetten in je inkomhal? Er valt iets te zeggen over les goûts et les couleurs, maar standen en interieurs bouwen, da’s een vak apart. Een vak dat de experten van Creaplan zich al meer dan vijfentwintig jaar eigen maken. Van beursstanden tot showrooms, van displays tot vergaderruimtes — de experten van Creaplan loodsen je vlot voorbij de valkuilen en tonen je gezwind hoe je merk nog beter in de spotlights te zetten.

Na vijfentwintig jaar andermans merk ruchtbaarheid geven op beursstands, vond Creaplan het tijd om hun eigen merk nog eens onder de loep te nemen. Eén strategisch traject later vatten we de essentie van hun merk en stonden alle neuzen in dezelfde richting. Met dat credo in de hand stripten we op het logo na hun visuele identiteit — die we steen na steen weer opbouwden.

Resultaat? Een volledig nieuwe website met fonkelende beelden en een verhaal dat opgewassen is tegen de toekomst. De volgende etappe is content marketing. Want over standen en interieurs bouwen is nog lang niet alles gezegd.

Baseline
Branding workshops
Copywriting
Fotografie
Huisstijl
Rebrand
Strategisch traject